Referenties

U bent van harte uitgenodigd om in een reactie uw referentie over mij te plaatsen.
Het reactieformulier vindt u onderaan deze pagina.

10 gedachten over “Referenties”

 1. Fam. R. van Velsen

  Wat Reginald belooft, maakt hij ook waar! Hij is snel, goed en betrouwbaar! De projectfoto’s van onze uitbouw laten zien, wat hij in zeer korte tijd tot stand heeft gebracht. Elke dag liet hij de werkplek schoon en keurig achter. De samenwerking was uitstekend. Zijn kennis van zaken strekt zeer ver. Toch wel belangrijk als je met de verbouwing van een schuur te maken hebt, die in de toekomst tot badkamer getransformeerd moet worden. Als bepaalde ideeen niet haalbaar of uitvoerbaar waren, kwam hij weer met andere oplossingen. Juist door deze uitwisseling was het een genoegen om samen te werken met Reginald. Alle lof voor deze geweldige Klussenier!! Als er weer geklust moet worden, weten wij bij wie we aan moeten kloppen!!

 2. Familie Keulen

  De familie Keulen is reuze tevreden over’onze’ klussenier Reginald van Deventer. We hebben zelf alleen maar aangegeven dat we een nieuwe schuur, schutting, vlonder en iets van een buitenkast wilden hebben, zonder een vastomlijnd plan. Het resultaat is verbluffend.Tijdens de bouw heeft hij ons steeds betrokken en diverse opties aangegeven, alle voors en tegens meegewogen en steeds deskundig advies gegeven. Verder is hij sociaal,flexibel, doeltreffend, uiterst efficiënt en houdt hij zelf het kostenplaatje in gaten. Wij hebben in de dagen dat hij bij ons werkte een heel goede band met hem ontwikkeld.Kortom een heel prettige samenwerking. Bekijk vooral de foto’s van het resultaat op zijn website !

 3. Jan van Oosten/Daphne Philippo

  Reginald via een kennis opgeduikeld omdat deze zo tevreden was over zijn werk. Welnu, daar was niets aan gelogen. Reginald bleek van alle markten thuis, heeft een uitgebreid netwerk waar hij een beroep op kan doen, doet zijn werk netjes, vakkundig en snel. Maak een afspraak en hij komt deze afspraak zonder mankeren na. Het resultaat van zijn werk mag er zijn: de leidingen van de verwarming ingefreesd, de verwarming is keurig afgehangen, het verlaagde plafond is vakwerk, het leidingwerk in de keuken perfect geplaatst, de hele benedenverdieping en het trapgat netjes gespoten. Zoek je een vakman met een onverwoestbaar goed humeur dan is Reginald je klussenier!

 4. Wij hadden een bijzondere klus te klaren. Deze keer geen “klein” bad, maar werkzaamheden aan ons zwembad. Door de druk van de overkapping ontstonden er problemen met de rails en het soepel schuiven van de diverse segmenten van de overkapping.
  Kon hij deze klus aan?
  Reginald was een en al enthousiasme: een uitdaging om hier mee bezig te mogen zijn!!!!!
  De deskundigheid van hem zelf en zijn medeklusseniers en het brainstormen met ons als opdrachtgevers resulteerde in een perfecte oplossing van het overkappingsprobleem.
  Met hun vereende krachten en getrainde spierballen hebben we vol bewondering het werk aangezien.
  Reginald ook voor deze klus zijn we je weer heel dankbaar. Je geestdrift, vakbekwaamheid, gezellige babbel maakten het voor ons weer heel prettig om met je te hebben samengewerkt.

 5. Na een stormachtige nacht blijkt de loodrand rondom de schoorsteen, zo goed als verdwenen. Gevolg: lekkage. Een ooit uitgeknipte advertentie van de Klussenier biedt uitkomst. Reginald van Deventer komt kijken en herstelt de schade. Omdat hij een vakkundige indruk maakt, vragen we hem of hij ook badkamers verbouwt. Dat blijkt hij ook te doen.
  De offerte is gratis. Op twee avonden bespreken we hoe een nieuwe badkamer eruit zou kunnen zien, met welk materiaal, enz. Reginald heeft zelf ook ideeën en al snel is op papier de nieuwe badkamer klaar.
  Volgens plan duurt de hele klus een week of drie. Vooral de eerste dag is het hard werken. De muren moeten worden gestript en al het puin afgevoerd. Daarna wordt elke dag een beetje meer zichtbaar hoe het geplande ontwerp vorm krijgt.
  Reginald werkt nauwkeurig, laat geen rommel achter, geeft uitleg over wat hij heeft gedaan en nog gaat doen. Hij komt zijn afspraken na en is altijd goedgehumeurd.
  Na drie weken hebben we een prachtige nieuwe badkamer, waar we inmiddels dagelijks plezier aan beleven. Mede om de leuke verrassing die hij op de spiegel heeft aangebracht.
  Als er opnieuw iets te klussen valt in ons huis, weten we bij wie we moeten zijn. Van harte aanbevolen!

 6. Na bijna 4 jaar met lekkages van allerlei aard in onze woning,met herstel en verbouwing door andere vakmensen hadden we begin december 2012 toch weer problemen met water in de kamer dat uit de spotjes in het plafond kwam…………!!
  Als lot uit de loterij kwam ik de VAKMAN Reginald van Deventer tegen op het web,wat een groot kadoo is gebleken!
  Hij heeft een aantal lekkages gedetecteerd die door specialisten op dat terrein onopgemerkt bleven,en waar er een mogelijk al 11 jaar oud was !
  Er volgde een sloop van de gehele badkamer en een renovatie met een resultaat dat er mag zijn !
  De wijze waarop hij de opdracht samen met ons heeft voorbereid,gepland en uitgevoerd duidt op een uitstekend inlevingsvermogen in de privesituatie van zijn opdrachtgevers en houdt zich zeer correct aan de gemaakte afspraken zoals in de offerte gemaakt zijn.Bovendien is het een erg prettig om hem als uitstekend en humorvol vakman aan het werk te hebben,die meer doet en kan dan je zou verwachten.
  Hij verdient een 1e plaats met stip op ieders lijst waar geklust moet worden !

 7. In oktober 2013 heeft Reginald mijn badkamer gerenoveerd. Wat ben ik er blij mee! Het is zo mooi geworden! Reginald werkt met perfect gereedschap, bestelt mooie materialen en wat ik heel belangrijk vind…. hij denkt mee! In plaats van een toilet met een sanibroyeur heb ik nu een zwevend toilet. Hij heeft de afvoer zo aangepast, dat dit kan! En de ombouw mooi mee-getegeld.
  Hij kan alles! Hij werkt vlot en ook heel schoon! De vloeren en de trap waren netjes afgeplakt en elke dag was alles keurig opgeruimd en gezogen. Geen afval bleef achter… alles ging in de bus mee naar de kop van Noord-Holland.
  Om de tegels mooi aan de granito vloer te laten aansluiten, heeft hij zilverkleurige kit gebruikt.
  Toen alles klaar was stond er een prachtig boeket (in mijn zwevend toilet……:-) ) en kwam hij met een prachtige fotocollage van het eindresultaat.
  Ik ben super tevreden, dus ik kan hem iedereen aanbevelen.

 8. Reginald heeft in 2007 onze huiskamer en gang perfect opgepimpt. Gladde muren en plafond, geschilderd en alle troep na afloop weer meegenomen! Super vakman!
  We zijn er nog blij mee!!!

 9. https://youtu.be/iZ0PXa0rgQo Onze redder in nood…. Dit x de kookplaat en vorig jaar een grote klus, de oude retro badkamer. Die is prachtig geworden en we genieten hier elke dag van. De badkamer in ons oude huis heeft Reginald ook gedaan. Hij denkt mee en denkt in oplossingen. Een creatief en betrouwbaar klusbedrijf.

 10. Frank en Tineke

  Bij ons ging de keuken eruit en Reginald erin.
  Plafond, vloer, meterkast, radiator, water, elektra … alles moest worden aangepast. Reginald kwam met zeer veel kennis, goed gereedschap, slimme oplossingen en een onverwoestbaar vrolijk humeur. Hij dacht constructief mee, paste snel aan, ruimde netjes op en werkte keurig af. Hij kon ook alles zelf, waardoor we niet steeds andere mensen over de vloer hadden. Heel fijn! En nu zitten wij dus in een totaal gerenoveerde keuken héél erg tevreden te wezen. Dank je wel Reginald. En zeker tot een volgende keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *